La Junta Directiva de la FCVB acorda una nova bossa d’ajuda a clubs

El passat dilluns, 11 de gener, es va celebrar de manera telemàtica la primera reunió de la Junta Directiva de la Federació Catalana de Voleibol d’aquest 2021, amb l’objectiu de fer balanç de la situació actual del vòlei català, així com per prendre decisions sobre futures accions, entre les que destaca una nova bossa d’ajuda a clubs.

En l’informe de presidència, Maribel Zamora va destacar les accions que la Federació està fent de manera conjunta amb la Unió de Federacions Esportives dins de la campanya ‘Aviat ni hi trobareu res’, amb l’objectiu de recuperar entrenaments i competició, entre les que destaquen el Pla Marshall, demandes judicials contra els tancaments, o la sol·licitud d’ajuts públics, entre d’altres.

Sobre el tancament econòmic del l’exercici 2020, va destacar que, tot i el resultat positiu hi ha una gran preocupació per la situació dels clubs catalans. En aquest sentit, doncs, s’han bloquejat aproximadament uns 50.000 euros més que es convertiran en una nova bossa d’ajuda a clubs. La xifra definitiva es fixarà amb el tancament definitiu de l’exercici.

Altres dels temes tractats a la Junta Directiva van ser el retorn a la competició de la Primera Divisió sènior catalana (masculina i femenina), per la seva consideració de competició estatal, (ja que es tracta de la Segona Divisió Nacional) , així com la previsió de tornada a l’activitat de la resta de categories. El proper dimecres, dia 20 de gener, està convocada la comissió de competicions, per tractar principalment la reorganització de la segona fase de la Primera Divisió Catalana Sènior masculina i femenina (Segona Divisió Nacional). La resta de competicions hauran d’esperar a les resolucions del Procicat i Salut, per la seva activació, amb les dificultats que suposa tenir informació només de deu dies en deu dies. Sí que es va acordar, però, seguir amb la competició de la Lliga d’Hivern de Vòlei Platja que forma part del calendari de la Real Federación Española de Voleibol (RFEVB) i és, per tant, competició estatal.

La presidenta també va voler informar amb la Junta Directiva sobre la situació actual amb la RFEVB, i la valoració de les diferents accions judicials que s’estan estudiant referents al procés electoral a la presidència de l’ens federatiu espanyol.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top