Primera edició de la lliga aleví federada

La Federació Catalana de Voleibol incorpora des d’aquesta temporada 2013/14 la competició aleví federada amb molta, molta il·lusió. Davant l’extraordinari creixement, any rere any, dels clubs catalans, aquests ja portaven manifestant a l’Àrea Tècnica de la FCVb la necessitat d’incorporar una competició amb més seriosa que de la d’escolars per jugadors/es d’aquestes edats.

Una competició de formació que garantís l’accés de jugadors i jugadores a la competició federada, un trampolí de preparació a les categories infantils, i un primer pas formatiu dels més joves del nostre esport en la competició federada.

La FCVb, conscient de les característiques intrínseques de la categoria, donarà prioritat a la proximitat geogràfica a l’hora d’establir el format de competició, per sobre dels paràmetres competitius d’aquesta categoria que tanca inscripcions aquesta setmana.

Un nou repte de creixement que els clubs més prestigiosos del nostre esport no deixaran d’aprofitar l’any amb més creixement de la última dècada.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top