Primera designació de Miguel Fuente amb la Selecció femenina absoluta

El tècnic del programa de tecnificació català GET Blume, Miguel Fuente, ha estat designat de manera oficial per la Real Federación Española de Voleibol per participar com a assistent amb la Selecció Espanyola absoluta femenina a la concentració de preparació per la classificació pel Campionat d’Europa. A més, l’equip compta amb 5 jugadores catalanes, tres de les quals han passat per la Blume.

Miguel Fuente realitzarà les tasques d’assistent sota les ordres del seleccionador espanyol femení Pascual Saurín. Aquest és el cinquè any que Fuente participa amb les seleccions espanyoles, però la primera amb la selecció absoluta. Aquest és ‘una manera d’apropar-me encara més a l’alta competició realitzant un treball que després també em servirà a la Blume’, explica Fuente, que assegura que ‘l’experiència és molt motivant’.

A la selecció femenina, a més, hi ha convocades 5 jugadores catalanes. Les centrals Aina Berbel, del DSV CV Sant Cugat, i Mabel Caro del CVB Barça. La lliure del Minis Arluy VB Logroño, Patricia Llabrés: la col·locadora del CVB Barça, Sílvia Araco; i la receptora del Dresdner SC 1898 alemany, Maria Segura. Caro, Llabrés i Segura són, a més, jugadores que han passat pel programa de tecnificació GET Blume. A la selecció també hi haurà Ana Escamilla, que actualment milita al CVB Barça, i Raquel Lázaro, que va jugar dos anys al club blaugrana a la seva etapa juvenil.

La concentració, que ha de servir per preparar els partits del preeuropeu, començarà el dimecres 26 de desembre a Palència i el dimarts 1 de gener de 2019 es desplaçarà a Guadalajara. Durant la concentració es disputaran 2 partits amistosos amb Suïssa, els dies 2 i 3 de gener. Els partits de classificació pel Campionat d’Europa seran el dissabte 5 de gener davant Romania, i el dimecres 9 de gener contra Letònia a Guadalajara. El tècnic de la Blume, creu que la classificació per entrar al Campionat d’Europa és ‘totalment possible’ gràcies al grup de treball i a la ‘bona feina que es ve fent amb l’equip des de l’estiu’.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top