Pallarès – Grau repeteixen triomf a la Lliga d’Hivern de Vòlei Platja

Aquest cap de setmana s’ha celebrat la segona prova de la Lliga d’Hivern de Vòlei Platja a Nova Icaria on Laura Pallarès i Ingrid Grau han tornat a ser les campiones de la jornada. A categoria masculina els guanyadors han estat Antonio Burgal i Albert Trabado. Un total de 36 parelles són les que han participat en aquesta nova prova.

Nova Icaria ha tornat a reviure la final de la primera prova de la Lliga d’Hivern de Vòlei Platja, que es va celebrar a Badalona, i on la parella formada per Pallarès – Grau es va alçar amb el títol de campiones després de guanyar a la dupla Irene Agulló i Simona Sacripante. Una vegada més les campiones s’han desfet del seu rival per 2-0 en una emocionant final i es converteixen així en la parella a batre.

En categoria masculina la final va ser molt més ajustada i Antonio Burgal i Albert Trabado van necessitar arribar al set de desempat per vèncer a la parella formada per Felipe Tomasi i Federico Albini. La categoria masculina va tenir un total de 20 parelles inscrites, 12 van disputar la competició a la primera categoria i 8 a la segona.

La següent prova es disputarà el proper dissabte, 26 de gener, a la platja de Cunit, seu habitual de les competicions de platja de la Federació Catalana de Voleibol. Les inscripcions a la lliga d’hivern segueixen obertes, per aquells que ja en formen part, només han de confirmar la seva assistència a la propera prova enviant un mail de confirmació a volei-platja@fcvolei.cat. Recordar que la Lliga d’Hivern de Vòlei Platja té diferents categories de competició per tal que tothom pugui gaudir d’aquest esport independentment del seu nivell.

GALÈRIA D’IMATGES

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top