Primer Open FCVb de la temporada a Lloret de Mar

Aquest cap de setmana s’ha disputat a Lloret de Mar la primera prova del circuit del Campionat de Catalunya de vòlei platja Open FCVb, que es disputa en paral·lel al Vichy Catalan Volei Tour 2017. A més, també es va disputar el Campionat de Catalunya de Menors sots 19 i sots 21. En total, 63 parelles van omplir les pistes instal·lades a la platja Gran de Lloret de Mar en busca del primer títol de vòlei platja de la temporada de primavera i estiu.

Dissabte va ser el torn de disputar el torneig 2×2 masculí i femení de la categoria Open FCVb. En aquesta primera prova els guanyadors de la categoria Open masculina van ser la parella Guillem Alberti i Hector Gallardo, que van caure de la prèvia del Vichy Catalan Volei Tour. En el cas del femení, la parella guanyadora a l’Open va ser la formada per Neus Canela i Clara Díaz.

Així, s’estableixen els primers guanyadors del Campionat de Catalunya Open FCVb per a jugadors amateurs. L’entrega de premis als tres guanyadors de cada categoria va anar a càrrec d’Oscar Novillo, gerent de la Federació Catalana de Voleibol.