Presentada l’edició 2016 del Vichy Catalan Volei Tour – Campionat de Catalunya

Aquest matí ha tingut lloc a la seu de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) la presentació del Vichy Catalan Volei Tour – Campionat de Catalunya 2016 de vòlei platja. Durant l’acte, han pres la paraula Gerard Esteva, president de la UFEC, Maribel Zamora, presidenta de la Federació Catalana de Voleibol (FCVb), i Meritxell Romero, relacions públiques de Vichy Catalan.

En la seva al·locució, Esteva ha destacat “el creixement sostingut” que la Federació Catalana de Voleibol està visquent els últims anys i, en aquest sentit, ha saludat l’organització per part de la Federació d’un torneig de la importància del Vichy Catalan Volei Tour 2016.

Seguidament ha pres la paraula Meritxell Romero, que ha explicat l’ interès de Vichy Catalan a donar suport a una iniciativa esportiva de la dimensió del present Campionat de Catalunya de vòlei platja. Romero ha recordat que des de la centenària empresa catalana “fomentem els hàbits de vida saludable”, i que els seus objectius “encaixen perfectament” amb la pràctica del vòlei platja.

El Campionat de Catalunya 2016 trenca motlles

Per part de la Federació Catalana de Voleibol, Maribel Zamora ha començat agraïnt l’esforç de totes les parts implicades en la celebració d’aquest torneig: UFEC, Vichy Catalan i l’empresa de màrqueting Creativialab. La presidenta de la FCVb ha recordat que el torneig s’emmarca en el Campionat de Catalunya oficial, per la qual cosa és puntuable per al Campionat d’Espanya de vòlei platja, que es disputarà a l’agost.

Zamora ha destacat també les dues característiques que fan del Vichy Catalan Volei Tour 2016 un esdeveniment d’especial transcendència: en primer lloc, perquè es tracta d’un torneig obert a totes les categories, donant així la possibilitat als jugadors amateurs de disputar els seus partits al costat de jugadors de reconeguda trajectòria. A més, el Vichy Catalan Volei Tour, que es disputa en nou localitats catalanes entre maig i setembre, combina per primera vegada la pràctica esportiva amb el turisme, activitat de primordial importància en totes les poblacions on es disputa el torneig.

Durant la presentació, Maribel Zamora ha recordat també que, en aquesta edició del Campionat de Catalunya, la Federació ofereix ajudes als jugadors que competeixen en el Vichy Catalan, així com ha incrementat els premis fins als 10.000 euros.

Durant l’acte de presentació, les jugadores Ester Ribera i Amaranta Fernández han respost preguntes sobre el torneig que s’inicia aquest cap de setmana a Barcelona, així com en relació amb la seva possible participació als Jocs Olímpics de Rio de Janeiro. Ribera i Fernández tenen en el seu currículum, entre d’altres, la tercera posició en el Campionat d’Espanya de 2015, així com la novena tant a l’Open de Xiamen com al Master de Biel.

Per a més informació sobre el Vichy Catalan Volei Tour 2016, contacteu amb volei-platja@fcvolei.cat o al telèfon 654 34 92 54. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top