Presentació oficial dels equips de La Torre de Claramunt per aquesta temporada

Aquest passat diumenge, 24 de novembre, el Pavelló Esportiu de Vinçó de la Torre de Claramunt va ser l’escenari de la presentació dels equips del CV La >Torre de Claramunt Vòlei Club d’aquesta temporada 2019 – 2020. Un any més es van reunir tots els equips per fer una celebració conjunta i donar-se a conèixer.

El club, que va ser fundat l’any 2012, ha anat creixen any rere any, i tot i que sempre ha comptat amb equips sènior, des de fa dues temporades compta a les seves files amb un equip de base. Avui en dia tenen un total de 10 equips, tots ells federats a excepció de l’aleví mixt, nou d’aquest any, que només entrena, i l’equip màster. Tots els equips de l’entitat van ser presentats un a un davant un pavelló ple de familiars, amics i simpatitzants de l’entitat esportiva que no van voler perdre’s aquesta jornada. Així van sortir a pista: Aleví Mixt, Cadet Femení, Cadet Masculí, Juvenil Masculí, Sènior Femení Lleure, Màsters, Sènior Femení B, Sènior Masculí B, Sènior Femení A i Sènior Masculí A.

A l’acte de presentació hi van assistir l’alcalde de La Torre de Claramunt, Jaume Riba, i el president de l’entitat, Ivan Palomino, que van dirigir unes paraules a tots els presents. A més, per finalitzar l’acte, tots els assistents van poder gaudir d’un aperitiu abans del partit que va disputar el sènior femení A contra l’AEE Institut Montserrat.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top