Presentació oficial dels 24 equips del DSV CV Sant Cugat en l’acte de celebració del 30è aniversari

El DSV Club Voleibol Sant Cugat va fer la presentació oficial el passat divendres dels equips i entrenadors que formen l’entitat per aquesta temporada 2018/2019 que tot just comença. A més, també es van presentar de manera oficial les noves equipacions que lluiran les jugadores en partits oficials. L’acte va estar precedit per l’assemblea de l’entitat i per la inauguració de l’exposició del 30è aniversari del club vallesà.

Més de 300 jugadores, que formen part dels 24 equips que té l’entitat, des de categories infantils fins als equips màster i veterans, van ser les protagonistes el passat divendres d’omplir la pista central del Pavelló de Valldoreix. També es va presentar el cos tècnic que dirigeix tots els equips, dels quals, Toni Alemany, continua sent el director tècnic esportiu de l’entitat.

Entre els actes paral·lels a la presentació hi va haver la inauguració d’una exposició retrospectiva, amb informació relacionada amb la historia de les tres dècades del voleibol a la ciutat i que ha quedat instal·lada al vestíbul de la instal·lació esportiva. Els plafons informatius fan un repàs des dels inicis de l’entitat, al canvi de nom i ubicació del club amb l’arribada dels Jocs Olímpics, i també es pot conèixer quin ha estat el palmarès dels diferents equips en aquests 30 anys.

Part d’aquest repàs històric també va ser poder gaudir d’una desfilada de jugadores amb les 19 samarretes històriques que ha fet servir el club, des de les primeres que encara portaven el nom de Club Voleibol Sarrià, fins les recent estrenades equipacions que llueixen les jugadores aquesta temporada.

A l’acte va estar presidit per l’alcaldessa de Sant Cugat, Carmela Fortuny, el tinent d’alcalde de Promoció de la Ciutat, Joventut i Esports, Eloi Rovira; Maribel Zamora, Presidenta de la Federació Catalana de Voleibol; Nuria Terribas, presidenta del Club Voleibol Sant Cugat, acompanyada dels 4 presidents que han dirigit l’entitat al llarg de la seva història: Carles Castro, Francesc Tortosa, Miquel Martínez i Lluís Moreno.

Carmela Fortuny, en nom de l’Ajuntament de Sant Cugat, ha fet entrega d’una placa commemorativa de l’aniversari a Nuria Terribas. A més, Fortuny ha revelat que de tots els esports que practica, el seu ‘esport preferit d’equip és el voleibol i de fet el practicava de jove i era una bona rematadora’. L’alcaldessa també ha desitjat molts èxits a l’entitat per aquesta temporada.

Maribel Zamora, va voler destacar ‘la feina feta des del principi per l’entitat per arribar on sou avui’. La presidenta de la Federació Catalana de Voleibol va voler remarcar que ‘això és un mèrit de molta gent’ i que sempre ha funcionat ‘perquè el club té una manera pròpia de treballar que ha estat comú aquests darrers 30 anys, que ha estat la de formar a les jugadores’. La presidenta de l’ens federatiu també ha volgut desitjar molta sort a tots els equips i molt èxits en aquesta temporada, però ha recordat a tots que ‘el més important és gaudir d’aquest esport’.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top