Presentació oficial del equips del Vòlei Sant Esteve

Aquest diumenge al migdia el CV Sant Esteve Sesrovires va fer la presentació oficial d’equips de la nova temporada al pavelló municipal. Es van donar a conèixer els 7 equips que formen part de l’entitat davant d’un nombrós públic amb familiars, amics i simpatitzants del club. A més, també es va fer el traspàs públic de presidència entre Dolors Esteve i Sonia Gómez.

L’acte va començar amb els parlaments protocol·laris on van estar presents Dolors Esteve, expresidenta de l’entitat i que va ser l’encarregada de donar la benvinguda a l’acte i donar les gràcies per tots els anys de treball al capdavant del club, i també va ser qui va donar pas i presentar públicament a la nova presidenta de l’entitat, Sonia Gómez. L’actual dirigent del club de Sant Esteve Sesrovires es va dirigir al públic assistent i a les jugadores de l’entitat per demanar-los ‘paciència, però ho farem tant bé com puguem pensant sempre en el millor pel club’.

També van assistir a l’acte la presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, Maribel Zamora, que recordar el premi atorgat a la Festa del Vòlei a Dolors Esteve en reconeixement a la tasca realitzada com a dirigent de l’entitat esportiva i també va demanar a les jugadores que gaudeixin ‘molt d’aquest esport i que no atribueixin les victòries a l’èxit i les derrotes al fracàs, perquè l’èxit ja és tenir el club que teniu’.

Per últim va intervenir l’alcalde de Sant Esteve Sesrovires, Enric Carbonell, que va agrair el gest de la Federació de premiar a dirigents esportius i també va felicitar a l’entitat esportiva per tots els èxits aconseguits. L’alcalde també va recordar que properament es farà la remodelació dels vestuaris ‘que són també una part important de la vida d’un equip’.

Finalment l’acte va acabar amb la presentació de tots els equips i de cada una de les jugadores, des de les més petites, amb 5 i 6 anys, fins a l’equip sènior femení de Primera Catalana. En total 7 equips, quatre d’ells federats, en totes les categories del voleibol català. També es va presentar els tècnics i l’escola de volei. Per acabar l’acte es va gaudir d’un petit refrigeri

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top