Presentació d’equips del Voleibol Sant Just amb xocolatada i partit

El Voleibol Sant Just va celebrar aquest dissabte l’acte de presentació oficial dels seus equips per aquesta temporada 2019/2020. Tots els assistents van poder gaudir d’una jornada festiva que va finalitzar victòria del primer equip que milita a Primera Nacional. Un nombrós grup de familiars i amics van acompanyar al club durant aquesta jornada. 

Una a una, les més de 140 jugadores del Voleibol Sant Just van sortir a pista amb els seus respectius equips per donar la benvinguda oficial a la temporada. El club compta en aquests moments amb un total de 15 equips, dels quals 12 són federats i estan presents amb un equip a la categoria aleví mixta, amb 3 a la infantil, amb 2 a la cadet, amb 3 a juvenil i també té tres sèniors, un d’ells a Primera Nacional. 

La jornada de presentació va servir per fer les fotografies oficials de tots els equips, també la de conjunt de club i els parlaments i discursos dels màxims representants del club presents, com la presidenta de l’entitat, Toña Pla, i els 16 membres de la Junta Directiva. A més, com a acte destacat hi va haver l’entrega de medalles de l’Aleví A aconseguides el passat desembre a la Copa Espanya de Guadalajara. 

La presentació d’equips va finalitzar amb una xocolatada popular que convidava a tothom a quedar-se a veure el partit del primer equip del club contra l’Almozara. Un partit que va finalitzar amb victòria local per 3-1, que permet a les de Sant Just seguir gaudint de la segona plaça a la classificació.

 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top