Presentació d’equips del CV Gavà

El passat dijous dia 6 de Desembre va tenir lloc la presentació de la temporada 2012-13 del Club Voleibol Gavà al Pavelló Municipal Can Tintorer. A l’acte, van assistir la Regidora d’Esports del Ajuntament de Gavà, Maite Martí, així com la Presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, Maribel Zamora.

El Club, que aquest pròxim mes de Març del 2013 farà 5 anys des de la seva fundació, va presentar en aquest acte tots els equips de que disposa, incloent la incorporació de la seva Escola de Volei per a pre-benjamines i benjamines, així com el primer equip aleví que participa en la Lliga escolar del Patronat. En quant a competició federats: 1 equip infantil, 2 equips cadets, 1 de juvenil i 2 equips sèniors composen els equips que hi participen als diferents Campionats de Catalunya que organitza la FCVb.

La presentació, va consistir en una desfilada de tots els membres dels equips i un reportatge audiovisual, en una pantalla de 4×3 mts, de  totes les jugadores, delegats i entrenadors del Club.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top