Quatre catalans en la concentració de les seleccions menors espanyoles de Vòlei Platja

La RFEVB ha organitzat del 6 al 10 de desembre una concentració prèvia amb jugadors i jugadores en categoria Sub’17 a les instal·lacions del Tenerife Top Training (T-3) de la capital tinerfenya i amb les mires posades als tornejos internacionals de 2013, i en els possibles convocats per part de la selecció espanyola per a disputar properes edicions d’europeus i mundials.

Quatre catalans han estat partícips d’aquests entrenaments, símptoma del bon moment pel que passa actualment el Vòlei Platja Català. En categoria femenina Patricia Llabrés, Carla Alocén, ambdues del programa ARC Voleibol i Judith Querol (CN Sabadell), han entrenat aquests dies sota les ordres del seleccionador estatal José Gregorio ‘Yoyi’ Luis, mentre que Àlvaro Orgaz, jugador del FC Barcelona, ho ha fet amb altres cinc nois vinguts de la resta de l’estat.

La concentració, duta a terme al T-3 de Santa Cruz de Tenerife parteix amb l’objectiu de detectar talents entre els esportistes més jove d’aquesta disciplina, comptant la concentració amb la presència d’aquells jugadors i jugadores que han destacat aquesta temporada de 2012 als diferents campionats de la categoria.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt