Presentació dels equips del CV Roquetes i la seva Escola de Vòlei

El passat dissabte per la tarda va tenir lloc la presentació dels 6 equips que aquesta temporada disputaran la competició federada amb el Club Voleibol Roquetes. A la presentació, que es va celebrar al Pavelló Poliesportiu de Roquetes també es va donar a conèixer l’Escola de Vòlei de l’entitat i els seus joves integrants.

 

El club roquetenc afronta la temporada 2017-2018 amb un total de sis equips federats, un d’ells en categoria sènior masculina a Primera Divisió, i els altres cinc en categories de formació, entre els que compten amb un juvenil i un cadet masculí a Primera Divisió, un juvenil i un cadet femení a Tercera Divisió i un infantil femení a Segon Divisió.

 

El club ha volgut celebrar també la consolidació de l’Escola de Vòlei amb la que volen seguir treballant per tal de fer créixer la base del club per tenir una continuïtat i incrementar el número d’equips. A més, un any més han aconseguit tenir les dues branques, masculina i femenina, inscrits a la competició de la Federació Catalana de Voleibol.

 

L’acte va comptar amb la presència socis, simpatitzants i seguidors a qui es va agrair el seu treball i esforç diari, que fan possible el creixement continu de l’entitat.

 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top