Presentació del Curs Nacional d’Entrenadors que va donar inici dissabte

Ahir al vespre va tenir lloc a la Residència Joaquim Blume la presentació oficial del Curs Nacional d’Entrenadors de Nivell III que va comptar amb la presència de la presidenta de la Federació Catalana de Voleibol i Vicepresidenta de la RFEVB, Maribel Zamora, qui va donar la benvinguda a tots els entrenadors que han començar el curs, esperonant-los a seguir formant-se com a tècnics del nostre esport.

Una de les principals cites formatives de l’any va començar aquest cap de setmana. El Curs Nacional d’Entrenadors de Nivell III es va iniciar a les instal·lacions poliesportives del CCE d’Esplugues de Llobregat, on els futurs tècnics del vòlei nacional rebran els coneixements necessaris per poder dirigir amb totes les garanties equips d’aquest esport.

El Curs Nacional d’Entrenadors de Nivell III va fer els primers passos aquest dissabte, quan es va produir l’arribada dels assistents. Fins al proper dia 24 de juliol, la localitat d’Esplugues de Llobregat es convertirà en la seu formativa del vòlei amb una cita indispensable.

L’activitat es desenvolupa al Centre Català de Tecnificació Esportiva, on els participants en el curs rebran els coneixements teòrics i pràctics de mà de professors de primer nivell. Juan Torres impartirà preparació física, Aurelio Ureña oferirà l’assignatura de tècnica, Oscar Novillo impartirà tàctica, José Antonio Valladares serà  l’institutor de planificació, Pascual Saurín imparteix direcció d’equip, José Antonio Lorente l’assignatura de Vòlei Platja, mentre que Andrés Tomás Andrés imparteix medicina esportiva, Joaquín Díaz psicologia esportiva i Mario Bernaola l’assignatura de reglament.

Compartició en facebook
Facebook
Compartició en twitter
Twitter
Compartició en linkedin
LinkedIn
Scroll to Top