Presentació amb podis del DSV CV Sant Cugat a l’exitós Torneig Internacional de Voleibol Base

El DSV CV Sant Cugat es proclama campió a tres de les sis categories del 14è Torneig Internacional de Voleibol Base Femení Ciutat de Sant Cugat – Miquel Martínez. La resta de podis els han ocupat el CV Esplugues, el Tor Sapienza i el CN Sabadell. El campionat, que s’ha allargat des del 14 al 17 de setembre, ha comptat amb la presencia de més de 600 jugadores provinents de 12 clubs diferents: 8 de catalans, 3 de la resta d’Espanya i 2 d’europeus.

La principal novetat de l’edició d’enguany del campionat ha estat la subdivisió de les categories en or i plata per poder donar a la competició més igualtat en els partits i per tant més diversió i oportunitats als 48 equips assistents al torneig.

EL DSV CV Sant Cugat ha estat el campió en categoria juvenil or i plata, després de guanyar a la final a CVB Barça i AE Carles Vallbona respectivament. En categoria cadet el campió ha estat el CV Esplugues després de vèncer a les santcugatenques, segons classificades. Més sort han tingut les locals a la categoria cadet plata, on s’han proclamat campiones després de guanyar al Getxo. Finalment, les campiones a categoria infantil or han estat les italianes del Tor Sapienza, i en categoria plata les noies del CN Sabadell.

La presentació oficial del torneig va ser dissabte, quan es van presentar tots els equips presents al torneig i també es va aprofitar per donar la benvinguda als fitxatges del primer equip del DSV CV Sant Cugat que milita a Superlliga. Així, es va presentar oficialment a Marta Garcia, jugadora provinent del CV Esplugues; Taylor Paulson, provinent de la lliga finlandesa; i Nuria de León, punta juvenil que prové del CIDE balear i que alternarà l’equip juvenil i el de Superlliga.  

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top