Joaquim Ventura tanca la temporada de platja amb noves designacions internacionals

L’àrbitre internacional de Vòlei Platja, Joaquim Ventura, segueix acumulant currículum i èxits en designacions arbitrals internacionals en la seva gran trajectòria des que va debutar com a àrbitre d’elit.

La primera designació d’aquesta temporada pel barceloní van ser als partits de la ronda prèvia del World Tour 3 estrelles que es va disputar del 14 al 18 de juny a la Haia, Holanda.

Al mes de juliol, Ventura va ser designat per la FIVB per arbitrar al World Tour 4 estrelles d’Olsztyn, Polònia. Els partits més rellevants amb la presència del català com a primer àrbitre van ser la semifinal i la final pel bronze masculina. La lluita pel tercer i quart lloc la van disputar els mexicans Virgen/Ontiveros amb la dupla letona formada per Plavins/Regza. Els mexicans es van endur el partit en un ajustat 2-0 (21-17/22-20).

Finalment, la temporada d’estiu s’ha tancat amb la designació que ha arribat per part de la CEV per participar a l’europeu sots 20 disputat a Vulcano, Itàlia. En aquesta ocasió, Ventura va ser l’encarregat de dirigir la final de bronze masculina entre els francesos Platre/Faure i els holandesos Blom/de Groot. El tercer calaix del podi va ser pels francesos que van guanyar 2-0 (21-19/21-18).

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top