Pol Vila i Álvaro Orgaz, flamants subcampions d’Espanya de Vòlei Platja Sub’19

Els catalans Pol Vila i Álvaro Orgaz van proclamar-se diumenge subcampions d’Espanya de Vòlei Platja en categoria Sub’19 en el Campionat estatal disputat la setmana passada a la Platja de Las Alcaravaneras de Las Palmas de Gran Canària.

La parella catalana, que venia d’una dissetena plaça l’any passat a Oriola, va destapar-se en aquest campionat i va realitzar un grandíssim torneig, superant des de la derrota a Segona Ronda davant els gallecs Penedo-Sánchez, rival a rival des del quadre de perdedors. Així, els catalans van derrotar des de la derrota davant la parella gallega de dijous a la tarda a la parella de Castella i Lleó divendres, i dissabte als murcians Navarro-Fernández i en un emocionant passi a semifinals, als andalusos Alemán-Casimiro, a qui van derrotar 15-9 en el tie-break d’un partit de més d’una hora de duració.

Ja en la lluita per les medalles, els catalans van poder venjar-se dels gallecs a semifinals, sumant la victòria en un nou tie-break, classificant-se així per a la gran final de diumenge davant la parella favorita, la forma pels canaris Alex Huerta y Hugo Rojas. Davant el seu públic, els canaris no van donar opció a Pol Vila i Álvaro Orgaz, deixant a la parella catalana amb una medalla de plata magnifica.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top