Permesa la pràctica de vòlei platja a instal·lacions esportives

La RFEVB ha emès un comunicat, que s’ha enviat a tots els clubs, on consta que el Consejo Superior de Deportes assegura que, per aquells territoris que es trobin en fase 1 o 2 de la desescalada està permesa la pràctica del Vòlei Platja en la modalitat de dobles (2×2) i les classes d’aquesta modalitat amb un número màxim de 10 persones per pista, guardant totes i cada una de les condicions higièniques i de distanciament social que imposen les regulacions vigents.

És important destacar que la pràctica permesa de vòlei platja és la que es realitza en instal·lacions esportives. Les platges no estan considerades instal·lacions esportives com a tal, a menys que els ajuntaments les habilitin. Per aquest motiu, la pràctica del vòlei platja, en cap de les seves modalitats està permesa a les platges de Catalunya que no tinguin aquesta habilitació, que recau, en última instancia, en els Ajuntaments.

A més, s’han de tenir en compte totes les mesures de desinfecció de material, condicions higièniques i de distanciament entre els practicants.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top