Blume i Vòlei Platja a la setena setmana de xerrades online

Una setmana més la Federació Catalana de Voleibol ha programat dues xerrades online amb contingut per a entrenadors, jugadors directius, practicants i amants del voleibol i el vòlei platja.  Per aquesta setena setmana les temàtiques seran la Blume i el vòlei platja.

Dimarts, Miguel Fuente, responsable del programa GET Blume femení, i Alberto Toribio, responsable del programa GET Blume masculí, ens explicaran en què consisteix aquest programa des de la selecció d’esportistes, passant per la formació esportiva i lectiva o algunes de les normes existents dins d’aquest programa d’alt rendiment en el que cada any participen una trentena de joves. Una oportunitat única per conèixer la Blume per dintre i resoldre tots els dubtes relacionats amb l’Operació Alçada. Així com per conèixer les metodologies d’entrenament tècnic, tàctic i físic.

Divendres serà el torn de Fran Marco i Héctor Gutiérrez, entrenadors professionals de volei platja, que tractaran sobre la captació i el desenvolupament de talents pel vòlei platja. Característiques que ha de tenir un jugador per arribar a l’alt rendiment, entrenaments, tecnificació, i altres temàtiques relaciones amb l’elit del vòlei platja mundial.

Com cada setmana, les xerrades es poden veure en directe pel canal de Youtube del Vòleicatala a partir de les 17 hores. A més, els espectadors poden formular preguntes als ponents sobre els temes tractats.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top