Óscar Novillo s’incorpora a la Federació Catalana de Voleibol com a Gerent Esportiu

Després de la celebració aquesta tarda de la Junta Directiva de la Federació Catalana de Voleibol, aquesta ha ratificat la incorporació d’Óscar Novillo com a nou Gerent Esportiu de l’ens federatiu català.

Una vegada finalitzada la temporada sota les ordres del CAI Voleibol Teruel, sumant un nou títol de lliga, les negociacions entre la presidenta i el tècnic han fructificat per tal d’incorporar Oscar Novillo a la Federació Catalana de Voleibol, arribant al desenllaç desitjat de responsable de la gerència esportiva  en una aposta decidida de presidència i Junta Directiva d’incorporar un perfil de les característiques de Novillo per tal de fer les funcions de gestor esportiu, assessor dels més de 80 clubs catalans, i ideòleg de les diferents línies esportives de volei platja i voleibol pista.

Tot i la crisis, el voleibol català no ha deixat de créixer en número de practicants i el seu nivell augmenta a passos agegantats, es per això que des de  la Junta Directiva de la FCVb es vol seguir treballant en la millor gestió del nostre esport al territori, i d’aquí la plena confiança de Maribel Zamora en la incorporació d’Oscar Novillo com a pilar de la parcel·la esportiva d’aquesta federació, establint un nexe d’unió clar entre les branques federatives de presidència i gerència esportiva al benefici del voleibol.

En els últims 6 anys, amb Maribel Zamora i la seva Junta Directiva com a responsables màxims del voleibol català, s’han assentat les bases de l’organigrama federatiu, i tot i les baixes de professionals de la casa produïdes al llarg d’aquests anys, la funcionalitat de la Federació no ha minvat i s’ha continuat generant i gestionant activitat local i internacional, així com organitzant grans esdeveniments aquests darrers anys que han fet de la nostra federació la capdavantera en organització de grans esdeveniments a tot l’estat.

Ara, amb la incorporació d’Oscar Novillo arriba un nou professional a casa nostra que vetllarà per tota la gerència esportiva del nostre esport a Catalunya, creant nous llaços col·laboratius i de servei amb clubs i demés col·lectius del vòlei català, seguint la línia federativa dels últims anys de comptar amb els millors professionals que treballin diàriament i de forma apassionada pel voleibol.

Un gran currículum esportiu

Aquesta federació es congratula d’incorporar un perfil tècnic i amb un currículum tan extens com el de la figura del tècnic de Sant Joan d’Alacant. Novillo arriba a la Federació Catalana de Voleibol procedent del CAI Voleibol Teruel, on ha fet les funcions de primer entrenador des de la temporada 2008/09, dirigint l’etapa més gloriosa del club aragonès, aconseguint sota la seva direcció onze títols: 5 títols de Lliga, 3 Supercopes i 3 Copes. Abans d’arribar al club turolenc va dirigir durant cinc temporades en Superlliga al CV Elche, equip on havia estat jugador abans de donar el pas cap a les banquetes i la direcció tècnica. La seva trajectòria com a entrenador també va topar amb l’històric club d’Unicaja Almeria, el més llorejat a nivell estatal, i on va dirigir la temporada 2006/07, sumant la Supercopa i la Copa del Rei. A més, Oscar Novillo va ser artífex del primer gran èxit de la selecció espanyola absoluta masculina conquerint la quarta plaça al Campionat d’Europa de 2005 i la tercera posició el mateix any en la Lliga Europea que organitza anualment la Confederació Europea de Voleibol.

Compartició en facebook
Facebook
Compartició en twitter
Twitter
Compartició en linkedin
LinkedIn
Scroll to Top