Óscar Novillo s’incorpora a la Federació Catalana de Voleibol com a Gerent Esportiu

Després de la celebració aquesta tarda de la Junta Directiva de la Federació Catalana de Voleibol, aquesta ha ratificat la incorporació d’Óscar Novillo com a nou Gerent Esportiu de l’ens federatiu català.

Una vegada finalitzada la temporada sota les ordres del CAI Voleibol Teruel, sumant un nou títol de lliga, les negociacions entre la presidenta i el tècnic han fructificat per tal d’incorporar Oscar Novillo a la Federació Catalana de Voleibol, arribant al desenllaç desitjat de responsable de la gerència esportiva  en una aposta decidida de presidència i Junta Directiva d’incorporar un perfil de les característiques de Novillo per tal de fer les funcions de gestor esportiu, assessor dels més de 80 clubs catalans, i ideòleg de les diferents línies esportives de volei platja i voleibol pista.

Tot i la crisis, el voleibol català no ha deixat de créixer en número de practicants i el seu nivell augmenta a passos agegantats, es per això que des de  la Junta Directiva de la FCVb es vol seguir treballant en la millor gestió del nostre esport al territori, i d’aquí la plena confiança de Maribel Zamora en la incorporació d’Oscar Novillo com a pilar de la parcel·la esportiva d’aquesta federació, establint un nexe d’unió clar entre les branques federatives de presidència i gerència esportiva al benefici del voleibol.

En els últims 6 anys, amb Maribel Zamora i la seva Junta Directiva com a responsables màxims del voleibol català, s’han assentat les bases de l’organigrama federatiu, i tot i les baixes de professionals de la casa produïdes al llarg d’aquests anys, la funcionalitat de la Federació no ha minvat i s’ha continuat generant i gestionant activitat local i internacional, així com organitzant grans esdeveniments aquests darrers anys que han fet de la nostra federació la capdavantera en organització de grans esdeveniments a tot l’estat.

Ara, amb la incorporació d’Oscar Novillo arriba un nou professional a casa nostra que vetllarà per tota la gerència esportiva del nostre esport a Catalunya, creant nous llaços col·laboratius i de servei amb clubs i demés col·lectius del vòlei català, seguint la línia federativa dels últims anys de comptar amb els millors professionals que treballin diàriament i de forma apassionada pel voleibol.

Un gran currículum esportiu

Aquesta federació es congratula d’incorporar un perfil tècnic i amb un currículum tan extens com el de la figura del tècnic de Sant Joan d’Alacant. Novillo arriba a la Federació Catalana de Voleibol procedent del CAI Voleibol Teruel, on ha fet les funcions de primer entrenador des de la temporada 2008/09, dirigint l’etapa més gloriosa del club aragonès, aconseguint sota la seva direcció onze títols: 5 títols de Lliga, 3 Supercopes i 3 Copes. Abans d’arribar al club turolenc va dirigir durant cinc temporades en Superlliga al CV Elche, equip on havia estat jugador abans de donar el pas cap a les banquetes i la direcció tècnica. La seva trajectòria com a entrenador també va topar amb l’històric club d’Unicaja Almeria, el més llorejat a nivell estatal, i on va dirigir la temporada 2006/07, sumant la Supercopa i la Copa del Rei. A més, Oscar Novillo va ser artífex del primer gran èxit de la selecció espanyola absoluta masculina conquerint la quarta plaça al Campionat d’Europa de 2005 i la tercera posició el mateix any en la Lliga Europea que organitza anualment la Confederació Europea de Voleibol.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt