Oscar Novillo, entrenador de luxe en la direcció del IV Campus de Voleibol

La Federació Catalana de Voleibol, en col·laboració amb el Patronat d’Esports de l’Hospitalet de l’Infant, organitza per aquest estiu la quarta edició del Campus de Tecnificació de Voleibol, a l’Hospitalet de l’Infant, repetint la magnifica experiència de les tres primeres edicions.

L’entrenador Oscar Novillo serà l’entrenador de luxe que dirigirà la quarta edició del Campus de Voleibol. Óscar Novillo, entrenador FIVB III, actual entrenador del CAI Teruel de Superlliga-1 masculina, immers en la lluita pel títol de la màxima categoria del voleibol estatal, i artífex del primer gran èxit de la selecció espanyola absoluta masculina conquerint la quarta plaça al Campionat d’Europa de 2005, serà l’encarregat  de la direcció aquest estiu del Campus de Voleibol de la Federació Catalana de Voleibol.

Del 20 al 26 de juliol es celebrarà la quarta edició del Campus. En aquest campus, els nascuts/es al 1997, 1998, 1999 o 2000 (categoria infantil o cadet) podran realitzar un treball de tecnificació per tal d’aprendre noves tècniques i tàctiques que els ajudin a assolir un major rendiment, divertint-se fent activitats de lleure al medi natural i l’experiència de fer nous amics. A banda de la direcció del Campus per part d’Oscar Novillo, aquesta quarta edició hi comptarà amb la participació de seleccionadors catalans i d’entrenadors amb experiència en les màximes categories del voleibol estatal.

La inscripció al Campus de Tecnificació té un cost de 425€, amb el preu especial de 800€ per inscriure a dos germans. Els titulars del Carnet Jove tindran un descompte en el preu d’un 5% (tos dos no són acumulables).

Compartició en facebook
Facebook
Compartició en twitter
Twitter
Compartició en linkedin
LinkedIn
Scroll to Top