Ester Ribera i Amaranta Fernández debuten al Satèl•lit CEV d’Antalya

La parella catalana de Vòlei Platja que formen Ester Riber i Amaranta Fernández debuta avui de manera oficial al primer torneig internacional de la temporada per a elles en el torneig Satèl·lit de la CEV a la localitat turca d’Antalya.

El duo d’alt rendiment del Vòlei Platja català rebrà per aquesta temporada suport des de la Federació Catalana de Voleibol per tal de complir amb l’exigent calendari internacional de platja que tot s’inicia per a elles aquest dimecres a Turquia.

Les dues jugadores porten a terme des de fa mesos una exigent preparació per tal de preparar aquestes proves internacionals, a més de les diferents proves del calendari estatal per a la segona edició del Madison Beach Voley Tour i del Campionat de Catalunya.

Ribera-Fernández debutaran aquest migdia en la primera ronda de classificació al Main Draw del torneig enfrontant-se a la parella ucraïnesa Demydova-Lysenko, en cas de guanyar espera a la tarda en la segona ronda, ja definitiva per assolir el Main Draw, les bielorusses Rakhman-Bernatovich.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top