Oportuntitat única: curs entrenador online nivell bàsic i nivell avançat

La Federació Catalana de Voleibol, mitjançant l’Escola d’Entrenadors, organitza un curs d’entrenador online tant per a nivell bàsic com per a nivell avançat. El curs es celebrarà entre el 4 i el 8 de maig en diferents horaris de manera telemàtica, mentre la part presencial es tindrà temps de realitzar fins a finals de desembre a les diferents seus on s’organitzi. Aquesta és una oportunitat única donades les circumstàncies d’estat d’alarma.

Hi ha dues opcions a l’hora de realitzar aquest curs. La primera és seguint les classes de manera telemàtica en el dia i l’horari indicats en el programa mitjançant l’aplicació ZOOM. La segona opció és visualitzar el vídeo de la classe quan es tingui possibilitat, i dins els termini establert. En ambdós casos l’assistència, visualització i descàrrega de les classes serà controlada i comprovada.

Altres avantatges de realitzar aquest curs online són, a part de poder-ho fer des de casa, la possibilitat de realitzar la part pràctica en els grups que s’organitzin per proximitat geogràfica a diferents seus. També implica la inscripció a aquest curs que es tramitarà directament l’autorització federativa al setembre per poder exercir com entrenadors/es la propera temporada. A més, en aquesta ocasió, no hi ha límits de places d’inscripció per facilitar aquest servei als futurs entrenadors en aquesta situació excepcional. La data límit d’inscripció és el proper 28 d’abril.

Així, a partir del proper dia 4 de maig, els inscrits podran gaudir d’una formació amb professionals del voleibol en assignatures com psicologia, tàctica, i reglament per al nivell bàsic, o minivòlei, planificació, reglament e higiene, entre d’altres del nivell avançat. Les classes telemàtiques permetran als alumnes consultar els dubtes, en directe, als diferents professors.

Com en els cursos presencials, els alumnes qualificats com a aptes al finalitzar el curs obtindran el títol provisional de tècnic de Nivell Bàsic i de Nivell Avançat, que seran definitius una vegada s’hagi realitzat un any de pràctiques i s’hagi cursat un clínic formatiu de la FCVb.

INFO GENERAL

INSCRIPCIO N. BÀSIC

INSCRIPCIÓ N. AVANÇAT

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top