Modificacions al calendari del Vichy Catalan Volei Tour

La Federació Catalana de Voleibol, a conseqüència de l’estat d’alarma provocat per la pandèmia de la Covid-19, s’ha vist amb l’obligació de fer modificacions i reajustaments al calendari del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja Vichy Catalan Volei Tour 2020. Així, es presenta un nou calendari que encara pot patir variacions en funció de l’evolució de la crisi sanitària.

Les proves del mes de maig, Badalona i Vilanova, tindran nova data. Badalona, que havia d’obrir el calendari aquest proper cap de setmana es celebrarà, provisionalment, l’11 i 12 de juliol. Mentre la de Vilanova i la Geltrú, que s’havia de disputar l’últim cap de setmana de maig, encara no té data fixe de celebració, però s’estudia emplaçar-la al mes d’agost. L’Ajuntament de Mataró, que rebia el Vichy Catalan Volei Tour el 6 i 7 de juny, ha decidit cancel·lar l’esdeveniment per impossibilitat de moure la celebració del campionat a una altra data.

Així, el Campionat de Catalunya de Vòlei Platja Vichy Catalan Vòlei Tour s’iniciarà, previsiblement i en la mesura del possible, el proper 20 i 21 de juny a Torredembarra, per seguir a Cunit el 4 i 5 de juliol; Badalona l’11 i 12 de juliol; Cubelles el 18 i 19 de juliol; Vilanova i la Geltrú durant el mes d’agost, Empuriabrava el 22 i 23 d’agost; i la gran final del campionat el 5 i 6 de setembre a Cambrils.  

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top