Obrim inscripcions pel Vichy Catalan Volei Tour

La Federació Catalana de Voleibol obre demà, 26 de juny a les 9 del matí, les inscripcions per participar en el Campionat de Catalunya de Vòlei Platja Vichy Catalan Volei Tour 2020. Aquesta edició, la cinquena amb Vichy Catalan, s’iniciarà el pròxim 4 i 5 de juliol a Barcelona i tindrà un total de 6 proves que recorreran la costa catalana passant per Torredembarra, Vilanova i la Geltrú i Empuriabrava, per finalitzar a Cambrils el 5 i 6 de setembre. Com els darrers anys, totes les finals es podran seguir en directe pel canal Esport 3.

Les inscripcions per a la primera prova, que es disputarà al Centre Municipal de Tennis de la Vall d’Hebron de Barcelona, on la Federació Catalana de Voleibol hi té instal·lacions fixes de vòlei platja, s’obriran demà divendres, 26 de juliol, a les 9 del matí. Així, els interessats poden ja fer-se amb el pac de 5 proves o bé inscriure’s per a les proves específiques.

La normativa del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja ja és pública i es pot consultar a l’apartat de vòlei platja de la pàgina web de la Federació Catalana de Voleibol. Destaquem en aquest sentit que es manté la bossa d’ajuts econòmics per al campionat en 10.000 euros, 5.000 per gènere, el que suposa un augment de les ajudes per prova. Aquest any també s’hauran de tenir en compte els protocols de seguretat i higiene marcats per la Generalitat a causa de la pandèmia de la COVID-19 i que limiten el campionat a un màxim de 32 parelles per gènere, el que impossibilita la celebració del Vichy Mixt.

Com els darrers anys, el canal Esport3 de Televisió de Catalunya seguirà retransmetent les finals de totes les proves del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja. Així, el pròxim 4 i 5 de juliol les finals de Barcelona es podran seguir per aquest canal a les 18 hores la final femenina i a les 19 hores la masculina. Després de l’estrena del Vichy Catalan Volei Tour, el circuit repetirà seu el 18 i 19 de juliol per marxar després cap a Torredembarra l’1 i 2 d’agost, a Vilanova i la Geltrú el 15 i 16 d’agost, a Empuriabrava el 22 i 23 d’agost, i finalment a Cambrils el 5 i 6 de setembre, on coneixerem els nous Campions de Catalunya de Vòlei Platja 2020.

 

*Recordar que és necessari que els participants juguin amb la samarreta de joc o el top del campionat d’aquest any, que es pot comprar conjuntament amb la inscripció i que és obligatori tenir en vigor la llicència de vòlei platja de la Federació Catalana de Voleibol o bé tramitar la llicència de dia per a la prova específica que es vulgui disputar.

FORMULARI INSCRIPCIONS (Català)

FORMULARIO INSCRIPCIONES (Castellano)

NORMATIVA

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top