Gran acollida del contingut online de la Federació Catalana de Voleibol

Un cop finalitzades les xerrades online i els cursos de formació d’entrenadors de voleibol i vòlei platja que ha ofert la Federació Catalana de Voleibol a través del seu canal de Youtube durant l’estat d’alarma, es pot fer una valoració més que positiva de l’acollida entre el públic d’aquestes activitats.

En aquests 90 dies de confinament en els que la via telemàtica ha estat el mitjà de comunicació amb els nostres seguidors, el canal de Youtube de la Federació Catalana de Voleibol ha acumulat més de 271.000 impressions (vegades que s’han mostrat les miniatures de vídeo als espectadors), més de 28.600 visualitzacions gràcies als 8.511 espectador únics que han permès augmentar en 608 els espectadors del canal, deixant més de 900 ‘m’agrada’ en els nostres vídeos, i acumulant més de 5.400 hores de visualització del nostre contingut.

En total s’han fet 27 xerrades online, des de principis d’abril, en les que han participat més de 50 convidats oferint formació en temàtiques de voleibol, vòlei platja, arbitratge, direcció esportiva, de caire social, elements tècnics del joc, iniciació esportiva o promoció, dirigides tant a entrenadors, jugadors, àrbitres i practicants del nostre esport, de manera totalment gratuïta i que quedaran penjades al canal del l’ens federatiu de manera permanent.

A més, també s’han impartit tres cursos online d’entrenadors amb una participació global de més de 150 persones. En el cas del voleibol es va oferir el nivell bàsic i el nivell avançat, mentre que en el cas del vòlei platja només el nivell inicial. Un cursos que s’hauran de completar amb la part presencial fins a final d’any.

LLISTA DE REPRODUCCIÓ XERRADES ONLINE

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top