Oberta la convocatòria de 2 beques per ser tècnics auxiliars al CESA 2023

La Federació Catalana de Voleibol obre la convocatòria de dues places per ser tècnics auxiliars de les Seleccions Catalanes que participaran en el Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques dintre d’un mes a Valladolid. Aquesta convocatòria té com a objectiu enriquir la formació dels joves entrenadors, permetent-los gaudir d’una experiència en competició a nivell pràctic i dins el calendari oficial.

A les beques hi poden optar tots aquells entrenadors que tinguin la llicència en vigor amb la Federació Catalana de Voleibol, que pertanyin a una de les categories presents al campionat (infantil i cadet) i que tinguin menys de 30 anys. D’entre tots els candidats que compleixin aquests requisits inicials es valorarà també el compromís amb el projecte de Seleccions Catalanes (assistència a entrenaments i col·laboració amb entrenadors), currículum esportiu i experiència prèvia.

Els entrenadors que obtinguin la beca passaran a estar habilitats per participar al CESSAA amb qualsevol dels dos equips del gènere escollit, participant de les funcions que els seleccionadors responsables de cada equip els vulguin destinar. La beca cobreix el desplaçament, l’allotjament i la manutenció. El becat també rebrà la roba oficial dels entrenadors. Un cop finalitzada la competició haurà de redactar un informe cap a la Federació Catalana de Voleibol amb les conclusions de la seva experiència.

Totes aquelles persones que compleixin els requisits esmentats i vulguin optar a les beques de tècnics pel Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques hauran d’enviar un correu abans del proper 2 de juny a l’adreça àrea-tècnica@fcvolei.cat.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top