Noves designacions internacionals per David Fernández

L’àrbitre català, David Fernández, segueix gaudint d’importants designacions internacionals entre les que destaquen partits de la Golden European League femenina i la lliga mundial. Des d’aquesta setmana i fins a mitjans de juny xiularà partits d’aquestes competicions a Hongria, Hong Kong i França.

El passat dimecres David Fernández va ser designat com a primer àrbitre al partit que van disputar Hongria i Croàcia a Budapest en un partit de classificació per la final de la Golden European League femenina. El partit va finalitzar 3-1 a favor de les hongareses que es situen primeres del grup B amb dues victòries en dos partits.

Del 29 al 31 de maig, Fernández es desplaçarà a Hong Kong per diferents designacions a la Volleyball Nations League (VNL), la lliga mundial femenina, que disputaran Xina, Japó, Itàlia i Argentina. Mentre que del 8 al 10 de juny, serà a Aix en Provence on serà àrbitre de diferents partits de la VNL masculina en el grup de Sèrbia, Argentina, Corea del Sud i la selecció local francesa.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top