Kliokmanaite-Bouza i Zanotta-Corbo guanyadors del Campionat de Vòlei Platja del Masnou

Nicolás Zanotta i Federico Corbo, en categoria masculina, i Erika Kliokmanaite i Nuria Bouza, en categoria femenina, són els guanyadors de la segona prova del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja Vichy Catalan Volei Tour que s’ha celebrat a les instal•lacions del Club Nàutic El Masnou. Més de 80 parelles han participat en aquesta competició que s’ha allargat des de dissabte al matí fins diumenge a la tarda quan s’han celebrat les grans finals davant un nombrós públic.

La final femenina ha estat gairebé igual a la viscuda a Vilanova i la Geltrú, només ha canviat la incorporació de Nuria Bouza com a parell a d’Erika Kliokmanaite en comptes de Carla Martínez. Kliokmanaite – Bouza han guanyat, per 2-1, la gran final disputada amb la parella formada per Meche Arends i Elena Biosca. Un partit molt igualat que s’ha decidit al tie break. El primer set ha anat a parar a mans de les campiones després d’un gran parcial on, tot i començar amb igualtat al marcador, han acabat marcant la diferència, sobretot en atac. El segon parcial ha estat molt igualat fins al final i Arends/Biosca han aconseguit forçar el set de desempat, que s’han endut de nou la parella formada per Kliokmanaite-Bouza. En tercera posició han acabat Lia Merteki i Carla Martínez.

La final masculina ha acabat amb Victoria de la parella formada per Nicolás Zanotta i Federico Corbo, que també van ser els guanyadors de la primera prova celebrada a principis de maig a Vilanova i la Geltrú. Zanotta-Corbo han superat 2-0 a Antonio Burgal i Hernán Tovar en un partit que ha començat molt igualat i que ha finalitzat amb una superioritat clara dels guanyadors que han tancat el segon set amb un 21-9 al marcador. La parella formada per Fran Plaza i Ferran Serra ha pujat al tercer calaix del podi.

La Parella Perfecta d’aquesta prova , que destaca al millor jugador i jugadora del campionat, ha estat per Nuria Bouza i Nico Zanotta que rebran un lot de productes de Vichy Catalan. Els tercers classificats, tant masculins com femenins, a part del trofeu també han rebut de premi un lot de productes Hörmann. Els segons classificats en les dues categories s’han endut un mini iglú d’Ecovidrio en forma de contenidor de vidre. I finalment, els guanyadors i les guanyadores del Vichy Catalan Volei Tour han rebut, a part del trofeu, unes ulleres de Bextrm i un rellotge Kronos, marques oficials del torneig.

A l’entrega de premis han assistit Franz Eiselt, gerent de Hörmann; Óscar Peral, representant de Bextrm; Iván Costa, tècnic de gerència d’Ecovidrio; Manel Freixa, president del Club Nàutic el Masnou; Neus Tallada, regidora de Turisme de l’Ajuntament del Masnou; Joaquim Fàbregas, regidor d’Esports de l’Ajuntament del Masnou; i Jaume Oliveras, alcalde de l’Ajuntament del Masnou.

 

GALERIA FOTOGRÀFICA

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top