Aurelio Ureña i César Hernández tanquen el cicle de clínics de la temporada 2017/2018

El proper dissabte i diumenge, 16 i 17 de juny, arriba la cinquena i última acció formativa de la temporada organitzada per la Federació Catalana de Voleibol per als entrenadors. Es tracta d’un clínic amb ponències d’Aurelio Ureña i César Hernández que es desenvoluparà a les instal·lacions de la Blume a Esplugues de Llobregat. 

César Hernández, amb més de 14 anys d’experiència al voleibol d’Alt rendiment i, actualment, entrenador assistent i preparador físic del Club Savino del Bene Volleyball Scandincci italià i de la selecció absoluta femenina de voleibol, exposarà dissabte a la tarda sobre les dades més rellevants o que més demanda un entrenador al seu assistent durant un partit. Diumenge al matí, Hernández farà un presentació sobre aspectes importants a tenir en compte en la planificació d’un equip de cara la temporada.

D’altra banda, Aurelio Ureña, ex seleccionador femení absolut i degà de la facultat d’activitats físiques i de l’esport de Granada, amb l’única càtedra sobre voleibol a Espanya, presentarà dissabte a Catalunya el Pla Nacional de Voleibol, que té com objectiu marca un model de desenvolupament del voleibol a Espanya des de la base. 

Per diumenge, Ureña deixa la part pràctica del clínic que porta per nom ‘Desenvolupa el teu Pepper’. Molts entrenadors fan servir el pepper (atac – defensa) com exercici d’escalfament tradicional. Mitjançant aquesta metodologia s’introduiran progressivament normes que afavoreixin l’emergència de comportaments que propiciïn la interiorització implícita de principis de joc. Ureña facilitarà l’assimilació de 4 principis de joc i 7 subprincipis que ajudaran al jugador a prendre decisions a qualsevol nivell competitiu. 

Així, el clínic començarà dissabte a les 16 hores amb César Hernández i a partir de les 18 i fins les 20 hores, serà Aurelio Ureña qui expliqui el Pla Nacional de Voleibol. Diumenge, Hernández exposarà a partir de les 10h com desenvolupar un model de joc des de la microestructuració i, Ureña, a partir de les 12h posarà en pràctica l’activitat de creació d’un Pepper (Progressió en atac i defensa).

Aquells que vulguin participar d’aquesta formació han d’omplir el formulari d’inscripció i realitzar el pagament del curs, que és gratuït per a tots els col·legiats del Comitè Tècnic d’Entrenadors.

FULL D’INSCRIPCIÓ 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top