Novena i tretzena plaça final per CVB Barça i CV Premià de Dalt a l’estatal cadet de Castelló

Diumenge va concloure a Castelló la vintena edició del Campionat d’Espanya cadet femení que va comptar amb la participació del CVB Barça i el CV Premià de Dalt. Les campiones de Catalunya van finalitzar la seva participació en novena posició, mentre que les maresmenques en la tretzena.

El CVB Barça va acabar la seva participació assolint dues victòries el dissabte, dia en que es disputen les rondes finals de classificació en els estatals de clubs. Les jugadores de Jordi Catalá van jugar el penúltim dia de competició per la novena posició, després d’acabar terceres la segona fase per la classificació a semifinals. Les derrotes 0-3 davant el CV Al-Kazar, tercer classificat final del torneig, i 1-3 contra el CV Playas de Benidorm, van condemnar a les catalanes a disputar les eliminatòries per la novena posició final del campionat, que van acabar assolint després d’acomiadar-se del torneig amb dos triomfs, primer davant Di NO al Trabajo Infantil de Las Palmas (3-0), i finalment en el partit per la novena plaça derrotant 3-1 al Omniprint Ciutat Cide.

Per la seva banda, el CV Premià de Dalt va completar una gran segona fase, que el va col·locar en la tretzena plaça final, després de vèncer els quatre compromisos per ser el ‘millor’ de les places del tretze al vint-i-quatre. Les noies de Narcís Godoy van ocupar un grup de primera fase força dur, com es va acabar comprovant al final del campionat quan Sóller va proclamar-se subcampió i CV Al-Kazar, tercer. En el seu debut a un estatal de clubs, el CV Premià de Dalt va gaudir de la segona fase, anant desfent-se de rivals per tal d’assolir la tretzena posició final, en derrotar dissabte a les eliminatòries finals per aquesta posició al campionat, primer a l’amfitrió Volei Grau Castelló (3-1), i per últim al CV La Calzada asturià, a qui va derrotar al tie-break.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top