Nova Icaria acull la segona prova de la Lliga d’Hivern de Vòlei Platja

Aquest proper dissabte, 15 de desembre, arriba a la platja de Nova Icaria de Barcelona la segona prova de la Lliga d’Hivern de Vòlei Platja. Més de 40 parelles van participar a l’inici d’aquesta competició a mitjans de novembre a Badalona. La competició s’allargarà fins al mes d’abril, realitzant-se un total de sis proves.

Jonatan Arriola i Nico Zanotta van ser els guanyadors de la primera prova del campionat després de vèncer a Noé de Mena i Conrad Rovira. Mentre que les guanyadores a Badalona van ser Laura Pallarès i Ingrid Grau que van guanyar la final a Simona Sacripante i Irene Agulló.

Amb la confirmació de la seu de Nova Icaria s’ha confirmat el calendari definitiu d’aquesta lliga que passarà per Cunit al gener, la platja de la Mar Bella al febrer, Vilanova i la Geltrú al març i, finalment, es disputaran les grans finals, de nou, a la platja de Nova Icaria.

Les inscripcions a la lliga d’hivern segueixen obertes, per aquells que ja en formen part, només han de confirmar la seva assistència a la propera prova enviant un mail de confirmació a volei-platja@fcvolei.cat. Recordar que la Lliga d’Hivern de Vòlei Platja té diferents categories de competició per tal que tothom pugui gaudir d’aquest esport independentment del seu nivell.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top