Aprovat el nomenament del Seleccionadors Provincials

La Junta Directiva de la Federació Catalana de Voleibol ha nomenat, a proposta de l’Àrea Tècnica, els diferents entrenadors de totes les Seleccions Provincials, infantils, cadets i juvenils, masculines i femenines. D’aquesta manera s’inicien els entrenaments per tal de crear les diferents equips que participaran els dies 2, 3 i 4 de gener al Campionat de Seleccions Provincials que es disputarà a Gavà. En total s’han designat 47 entrenadors, 26 com a primers entrenadors i 21 com a segons, representants de clubs de tota Catalunya.

Seran 47 entrenadors únics que desenvoluparan les seves tasques a les diferents seleccions infantils, cadets i juvenils, masculines i femenines. En total hi ha 6 equips per categoria a la branca femenina, Barcelona, per l’acumulació de clubs es subdivideix en tres zones, mentre que la resta de demarcacions té un equip per província. Mentre que els equips masculins seran 4 per jornada, un representant de cada província. En total seran 30 els equips que participin cada jornada.

Aquest torneig s’entén com a part del procés de selecció i organització de les seleccions catalanes de menors que participaran al Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques que es disputaran al mes de juny a Valladolid. Més informació sobre convocatòries i llistat es poden consultar a la pàgina web de la Federació.

SELECCIONADORS FEMENINS

SELECCIONADORS MASCULINS

 

 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top