Nova Icaria acull el 15è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de Vòlei Platja

Aquest cap de setmana arriba a la platja de Nova Icària la 15ena edició del Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de vòlei platja, que posarà el punt i final a la temporada estival de vòlei platja a la costa catalana. Dins el programa de projecció internacional la Federació Catalana de Voleibol celebra aquesta competició amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona i la Diputació de Barcelona.

Un total de 12 parelles, sis en categoria masculina i sis en la de femenina, jugaran des de dissabte al matí per endur-se l’àmfora de campió d’aquesta competició internacional homologada per la Federació Internacional de Voleibol (FIVB). Els millors jugadors del circuit català de vòlei platja Vichy Catalan Volei Tour s’enfrontaran a les parelles convidades del circuit espanyol i altres de caire internacional.

El torneig, que va proclamar vencedors l’any passat als italians Caminati – Rossi i la parella femenina provinent de Suïssa, Eiholzer – Gerson, comptarà enguany amb participants de nacionalitat francesa, uruguaiana, lituana i espanyola. Els partits començaran dissabte a partir de les 9 del matí, i diumenge només es celebraran les semifinals i les grans finals. La final femenina està prevista per les 13 hores, després la masculina i tot seguit, cap a les 15 hores, l’entrega de premis.

BUTLLETÍ 0 TICB

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top