Nova edició del Torneig anual de voleibol mixte 4×4 de l’AE Sàndor

El proper 1 de maig l’Associació Esportiva Sàndor de Cornellà organitza, un any més, el seu Torneig Anual de Voleibol Mixte 4×4. Tindrà dues categories, per a menors i per a majors de 16 anys, totes elles de tipus OPEN amb l’objectiu de donar cabuda a tothom que hi vulgui participar.

El preu de torneig és de 10 euros per persona, i inclou l’assegurança esportiva, una ampolla d’aigua gran, una barreta energètica i fruita per tot l’equip. Tot i ser un torneig 4×4 s’accepta que els equips tinguin un màxim de 6 integrants. Per fer la inscripció s’ha d’enviar el nom de l’equip, les dades personals de tots els membres de l’equip (nom i cognoms, data de naixement i DNI), i el nivell en el que es vol inscriure l’equip (Base o Sènior). La data límit d’inscripció és el proper 24 d’abril.

El torneig es celebra des de fa anys en aquesta data festiva i sense competició oficial per tal de passar una jornada lúdico-esportiva practicant voleibol en un format que busca la diversió de tots els participants. L’organització premiarà els tres millors classificats tant de la categoria de base com de la sènior.

MÉS INFORMACIÓ

 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top