Nou partit a la Champions League per David Fernández a les eliminatòries per la Final Four

Mes de febrer inoblidable per l’àrbitre català David Fernández. Aquesta mateixa nit el barceloní torna al magnífic escenari europeu de la Champions League, després d’haver xiulat aquest passat diumenge la final de la Copa SM La Reina a Leganés.

Després de la seva darrera presència com a primer àrbitre del duel que van protagonitzar el passat 26 de gener en la sisena i última jornada de la lligueta de grups els belgues de l’Knack Roeselare i els italians de la Cucine Lube Civitanova, el de Sabadell hi torna avui a la màxima competició europea en un nou gran escenari com Polònia.

Com a segon àrbitre, el primer serà el búlgar Ivaylo Ivanov, David Fernández dirigirà al fantàstic Ergo Arena d’Gdansk l’anada del partit corresponent al Playoff 12, l’equivalent a uns vuitens de final, de la Champions League femenina, que enfrontarà les poloneses del PGE Atom Trefl Sopot i la Nordmeccanica Piacenza, amb estrelles rutilants del voleibol europeu a pista com les serbies Maja Ognjenovic i Ivana Djerisilo, les holandeses Maret Grothues, Floortje Meijners i Yvon Belien, o les italianes Francesca Marcon i Giulia Leonardi.

El partit, com tots els de la DenizBank CEV Champions League, es podrà seguir en streaming per la pàgina web www.laola1.tv des de les 20:30 hores.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top