DSV CV Sant Cugat, líder sòlid del Grup B de Superlliga 2 femenina

Quan només resten tres jornades per a la finalització de la lliga regular a Superlliga 2 femenina, el DSV CV Sant Cugat demostra la seva superioritat al Grup B i està a només una victòria de garantir-se la seva presència a la Fase d’Ascens a la Divisió d’Honor del voleibol estatal.

Les vallesanes van sumar una nova victòria en lliga dissabte a la pista del RED Pisos Torrejón per 1-3 (13-25, 20-25, 26-24, 23-25) que referma una jornada més a l’equip de Rafa Ruiz i Aitor Piñol en el lideratge del grup amb un total de 38 punts.

Amb Sara Julián i Laura Brun liderant l’atac vallesà amb 12 punts cadascuna, el DSV CV Sant Cugat va sumar la tercera victòria consecutiva des de la seva eliminació a semifinals de la Copa Princesa, que situa al conjunt català amb una distància bastant amplia sobre els seus immediats perseguidors, Motorsan Guadalajara Voley, segon amb 33 punts, JS Hotels Cide, tercer amb 32, i el quart classificat amb 31 punts, Volei Grau Castelló.

Així, una victòria aquest dissabte al Pavelló de Voleibol de Valldoreix davant el cvleganes.com situaria a les vallesanes matemàticament a la Fase d’Ascens a Superlliga 1 femenina per segon any consecutiu.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top