Nou jugadors catalans a les concentracions permanents de la RFEVB

Un total de 9 jugadors catalans que han passat per la Blume formaran part aquest any de les concentracions permanents que té la Real Federación Española de Voleibol a Palència i Sòria. La majoria d’ells repeteixen experiència, però dos jugadors més d’Alberto Toribio s’hi sumen aquesta temporada. Els joves jugadors iniciaran els entrenaments a les ordres de Guillermo Orduna, en categoria femenina, i de Ricardo Maldonado, en el cas de la masculina.

En el cas dels nois, són 2 els jugadors que marxen per primera vegada a la concentració permanent de Palència. Iker Álvaro i Xavier Fresquet s’uniran a Pau Mena, Miquel Campos, Joan Domenech i Luke Belda. Per tant, enguany seran 6 els jugadors catalans, que després de passar per les mans d’Alberto Toribio a la Blume inicien l’aventura espanyola.

Aquest estiu tots ells han tingut participació amb la selecció espanyola de menors en el WEVZA que s’ha celebrat a Camigliatello, Itàlia. Sota les ordres del mateix Toribio a la selecció sub-19 han estat Joan Domènech, Pau Mena i Miquel Campos. D’altra banda, Luke Belda, Xavier Fresquet i Iker Álvaro han participat amb la selecció sub-17 entrenada per Ricardo Maldonado. Domènech, a més, també ha format part de la selecció absoluta masculina durant els compromisos estivals.

D’altra banda, a Sòria repeteixen concentració femenina les jugadores: Ariadna Priante, del DSV Sant Cugat, Carla Jiménez, jugadora Blume, i Itziar López, jugadora del CECELL. Priante ha debutat aquest any amb la selecció femenina absoluta amb només 17 anys. Va ser el 19 de juliol en un partit amistós contra Hongria. La jove jugadora també ha tingut un paper destacat al Campionat d’Europa on ha gaudit de bastants minuts arribant a jugar els quarts de final. La col·locadora santcugatenca ja comptava amb una dilatada experiència com a jugadora internacional, havent estat convocada en 6 ocasions amb les seleccions de menors, i també amb un llarg recorregut a la competició catalana tant amb els seu club d’origen com a la Blume, amb qui ha jugat les dues darreres temporades. Per la seva banda, Jiménez i López han format part de la selecció espanyola de menors en els compromisos d’aquest estiu.

 

 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top