Comença l’activitat a les pistes de vòlei platja de la Vall d’Hebron i de l’Estació del Nord

Després de l’estrena de les pistes de vòlei platja de la Vall d’Hebron durant el Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de Vòlei Platja de finals de setembre, ha arribat l’hora de posar en funcionament aquest equipament per al gran públic i també, un any més, les pistes d’entrenament de l’Estació del Nord. Així, hi haurà dos formats d’ús d’ocupació dels espais, per a poder entrenar de manera individual o bé per a clubs que vulguin tenir hores d’entrenament.

La prioritat d’assignació dels horaris de les pistes es divideix en dos grans formats. Un per a persones o grups que vulguin entrenar sota la direcció d’un entrenador que proporcionarà la Federació Catalana de Voleibol, i dos, per a clubs que vulguin llogar l’espai per entrenaments amb entrenador propi. En ambdós casos, tots els usuaris tindran dret d’accés a la sorra i als vestuaris, quedant exclòs altres espais com el gimnàs de la instal·lació.

En el cas de persones que vulguin entrenar amb el tècnic de la Federació Catalana de Voleibol, serà imprescindible disposar de llicència de vòlei platja de la temporada en curs. Els grups estaran formats per un mínim de 6, i un màxim de 8 persones, i es podrà entrenar entre 1, 2 i 3 dies per setmana. Mentre que els grups que vinguin amb entrenador i vulguin llogar l’espai hauran d’estar afiliats com a club de la FCVB i tenir, tots els membres, llicència de la temporada en vigor.

El primer procés d’adjudicació d’horaris es realitzarà amb les peticions que arribin abans del 30 de octubre de 2019. Amb el que està previst que l’activitat en aquests equipaments s’iniciï en unes dues setmanes.

MÉS INFORMACIÓ

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top