Nou entrenament de les seleccions catalanes de pista amb la vista posada a l’estatal

Diumenge a la tarda les instal·lacions del CCE a Esplugues de Llobregat varen ser seu novament dels entrenaments de les seleccions catalanes de pista, els tercers consecutius en aquestes instal·lacions.

En la vessant femenina es tractava ja de la tercera sessió preparatòria amb la vista posada al proper Campionat d’Espanya de seleccions autonòmiques a disputar-se a terres murcianes l’abril de 2016. En la primera de les sessions amb convocatòria tancada per part dels dos seleccionadors infantil i cadet femení van participar un total de 24 jugadores infantils i 28 jugadores cadet.

Pel que fa als més petits de les seleccions catalanes de pista van tenir la seva segona sessió preparatòria en una nova convocatòria oberta on els tècnics GET Blume, Alberto Toribio i Idaira Vega, van treballar amb total de 23 jugadors infantils en la darrera de les convocatòries obertes en categoria masculina, abans de la primera sessió d’entrenaments el proper 13 de desembre, on seran els seleccionadors els encarregats de seleccionar els jugadors per la tercera sessió d’entrenament infantil, i la primera convocatòria cadet masculina de la temporada.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top