La tercera edició de la Lliga d’Hivern va començar a Montgat amb rècord de participants

Montgat va ser seu dissabte al matí de la primera de les tres jornades de competició de la qual es composa la primera fase de la Lliga d’Hivern 2015/16. En la seva tercera edició aquesta es la de més participació fins a la data, amb trenta equips inscrits en categoria masculina, i divuit en la femenina.

Amb el Barcelona Beach Club Esportiu com organitzador de la primera jornada es va dur a terme la primera jornada d’aquesta primera fase a la Platja dels Pescadors de Montgat amb un gran ambient esportiu i de cordialitat entre tots els presents disputant-se un total de 144 partits entre les dues categories.

La segona jornada de la primera fase de la Lliga d’Hivern es durà a terme en la Zona Esportiva de la Platja d’ El Prat de Llobregat el proper 12 de desembre. La segona fase, que donarà inici el 13 de febrer tindrà ja en compte la confecció de la Segona Divisió de la competició, que es confeccionarà depenent les noves inscripcions i tenint en compte la classificació obtinguda en una primera fase que finalitzarà la seva competició el 23 de gener a la platja de Vilanova i la Geltrú.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top