Nou curs d’entrenador Nivell Bàsic, aquest desembre, a Esplugues

La Federació Catalana de Voleibol, per mitjà del Comitè Tècnic d’Entrenadors, organitza un nou curs de Tècnic Català de Voleibol de Nivell Bàsic. La part teòrica es celebrarà al Complex Esportiu de la Secretaria General de l’Esport a Esplugues de Llobregat. Les inscripcions es poden fer fins al 27 de novembre a través del formulari d’inscripció adjunt a aquesta nota informativa.

Les classes presencials es celebraran els caps del setmana del 2, 3, 9 i 10 de desembre a les instal·lacions de la Blume, en horari de 10 del matí a les 20 hores. Entre les classes presencials, hi ha classes teòriques i pràctiques, entre les que destaquen mini vòlei, tàctica, preparació física, tècnica, reglament i d’altres. El 26 de gener serà el termini màxim d’enviament dels treballs a realitzar per part dels alumnes.

Aquest curs és obligatori per els/les entrenadors/es amb autorització federativa. El curs només disposa de 30 places disponibles que s’atorgaran per rigorós ordre d’arribada del comprovant de pagament.

Els alumnes qualificats com a aptes al finalitzar el curs obtindran el títol provisional de tècnic de Nivell Bàsic (antic Nivell-I), que passarà a ser definitiu una vegada s’hagi realitzat un any de pràctiques i s’hagi cursat un clínic formatiu de la FCVb. Aquest títol es de caràcter federatiu.

 

INSCRIPCIÓ

MÉS INFORMACIÓ

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top