L’AEE Institut Montserrat presenta els seus més de 20 equips de voleibol

Aquest passat dissabte, 4 de novembre, va tenir lloc la presentació oficial dels equips de l’AEE Institut Montserrat de la temporada 2017-2018. La presentació de la 17a temporada de l’associació esportiva, la cinquena en el món del voleibol, es va celebrar a partir de les 14 hores a la renovada pista de l’Institut Montserrat en presència dels jugadors, entrenadors, pares, familiars i amics.

Concretament es van presentar els 10 equips de voleibol federat, els 10 equips de voleibol escolar i els dos grups de voleibol que no competeixen. Enguany, el club destaca la creació, per primera vegada a la història de l’entitat, la formació d’un equip de voleibol masculí, que militarà a la categoria juvenil masculina, i també la creació d’un grup d’iniciació i un equip de voleibol de categoria aleví, sorgit gràcies a la col·laboració amb l’Escola Farigola de Vallcarca.

Entre els 10 equips federats n’hi ha des de categoria cadet fins a categoria sènior, on destaquen sobretot els equips femenins. A part del nou juvenil masculí, l’entitat compta amb 3 equips sènior, 3 equips juvenils i 3 cadets. Tot i així el club ha aconseguit consolidar les categories de base posades en marxa les dues anteriors temporades i que ja són una realitat amb equips a totes les categories.

A la presentació també es va donar a conèixer el cos tècnic de l’entitat format per 24 tècnics titulats i per a presentar a Javier Estevez com a nou Director Tècnic de Voleibol, mentre segueixen a l’àrea de Coordinació Gerard Sanz, Patricia López i Miriam Alonso. El president de l’AEE Institut Montserrat, Ignasi Velasco, va agrair el recolzament i suport de l’equip directiu de l’Institut i de l’Ajuntament de Barcelona al projecte. També va agrair a tots els esportistes i família la confiança que dipositen en l’entitat.

La presentació oficial de l’entitat també va servir per presentar els 8 equips de Futbol Sala Federats, els 8 equips de Futbol Sala escolar, un equip de bàsquet escolar i un grup de Gimnàstica Rítmica. Per finalitzar l’acte es van realitzar les fotografies dels equips i tots els assistents van poder gaudir d’un dinar popular.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top