El Voleibol Sant Just presenta els equips per la temporada 2017-2018

Aquest passat dissabte el Voleibol Sant Just va fer la presentació oficial dels equips de la temporada 2017-2018. Una temporada en la que el club, que celebra els seus 25 anys d’història, comptarà amb un total de 15 equips, tots ells femenins, des de categories alevins fins a sènior.

L’entitat del Baix Llobregat, arriba al 25è aniversari en plena forma i en ple creixement. El club compta amb un total de 15 equips, dels quals 9 són federats i quatre d’ells militen a la Primera Divisió de cada categoria: infantil, cadet i juvenil i sènior. ‘Estem sent un referent del voleibol català, amb equips campions a les seves categories i això és gràcies al treball de les jugadores, el cos tècnic i també dels pares i l’afició’, va destacar la presidenta del Voleibol Sant Just, Reyes Calzada en el seu parlament.

L’objectiu del Voleibol Sant Just és ‘educar en valors i sobretot en el respecte’, va dir Calzada. ‘Volem que les nostres jugadores gaudeixin del voleibol, però és important parlar de respecte i valors a la pista i que aquest missatge també arribi des de la grada’, va puntualitzar la presidenta del club. Finalment, Calzada també va explicar que la gestió del club es centra en ‘seguir formant jugadores de base, però seguint sent competitius amb els primers equips’.

El club estrena també nova etapa amb nova Junta Directiva, formada principalment per dones, entre elles Paula Pelegrí que va voler ‘animar a tothom que ens vulgui ajudar i col·laborar amb el club que ho faci, estem oberts a escoltar-vos’. Pelegrí va destacar la feina feta per les anteriors juntes en els 25 anys d’història del club, i per les facilitats que els estan oferint en aquest any de traspàs.

A l’acte de presentació també va assistir la presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, Maribel Zamora, que després d’agrair l’esforç i la dedicació de tots els presents, ‘ d’animar a la nova Junta Directiva en aquesta nova etapa, va voler dirigir-se a la jugadores per recordar-les que ‘heu d‘aprofitar els grans entrenadors que el club posa a la vostra disposició, però no oblideu mai que gaudir del que esteu fent és el més important’.

També hi va haver representació del govern local amb la presència del l’alcalde de la ciutat, Josep Perpinyà i la regidora d’esports, Carrasumada Serrano. Perpinyà també va voler mostrar el seu suport a la nova Junta Directiva demanant a tots els espectadors ‘un fort aplaudiment per aquest grup de dones valentes’. L’alcalde de Sant Just va finalitzar els seu parlament agraint la invitació del club i destacant que ‘sempre rebreu el suport de l’Ajuntament’. 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top