Nou curs d’entrenador de vòlei platja Nivell I

La Federació Catalana de Voleibol, per mitjà de l’Escola d’Entrenadors, organitza el segon curs d’Entrenador de Vòlei Platja de nivell I. Aquesta acció formativa es desenvoluparà els dies 5, 6 i 7 d’abril a Montgat amb la col·laboració del Club Vòlei Platja Montgat. Demà mateix, 26 de febrer, s’obriran les inscripcions per les úniques 30 places disponibles.

La data límit d’inscripció, si abans no s’han exhaurit les places, serà el 3 d’abril. Aquestes es cobriran per rigorós ordre d’arribada i confirmació. Els alumnes que siguin qualificats com a APTES al finalitzar el curs obtindran un títol provisional que passarà a ser definitiu quan s’hagi realitzat un any de pràctiques i el projecte de final de curs.

El curs té una part teòrica i una part pràctica. La part teòrica es realitzarà a l’Institut Públic Thalassa de Montgat. Entre les classes teòriques destaquen la assignatures de gestió i organització, reglament, preparació física i tècnica i tàctica, i aniran a càrrec de Quim Ventura, Óscar Novillo i Fran Marco. Les classes pràctiques, que es realitzaran a la pista de Tecnificació Voleibol Playa Montgat, seran de tècnica i tàctica, a càrrec de Fran Marco.

Les classes s’iniciaran divendres a les 18 hores, fins les 22h i el dissabte i diumenge s’ocuparà la jornada sencera des de les 9 del matí fins les 22 hores. És obligatori assistir al 80% de les classes per tenir dret a examinar-se. Aquest curs és imprescindible per poder dirigir, a competicions nacionals, les categories sub 15 i sub 17, així com per fer el nivell 2 que organitza la RFEVB i que, un cop obtingut, permet dirigir les categories sub 19 i sub 21.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top