Nomenats els entrenadors de les Seleccions Catalanes de Voleibol

La Junta Directiva de la Federació Catalana de Voleibol, a proposta de l’Àrea Tècnica, ha nomenat els entrenadors de les Seleccions Catalanes infantil i cadet, masculina i femenina, que participaran al Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques, que es disputarà a finals de juny a Valladolid.

Un cop avaluats tots els perfils d’entrenadors candidats a ser seleccionadors catalans, la Junta Directiva anuncia que les seleccions cadets, masculina i femenina, estaran dirigides pels tàndems que formen actualment els entrenadors del programa GET Blume. D’aquesta manera, la selecció cadet femenina estarà dirigida per Miguel Fuente, com a primer entrenador, i Arthur Cohen, com a segon. La selecció cadet masculina també comptarà, com a primer entrenador, amb el tècnic del programa de tecnificació GET Blume, Alberto Toribio, i com a segona entrenadora amb Idaira Vega.

Pel que fa a les selecció infantil femenina, Catalunya comptarà amb dos tècnics de club que dirigeixen equips en aquesta categoria. Joshua Pérez, entrenador del DSV CV Sant Cugat, i que l’any passat va participar del Campionat d’Espanya de Seleccions gràcies a la beca per joves entrenadors, exercirà de primer entrenador de la selecció, mentre Sònia Fandos, del CV Vall d’Hebron, i que l’any passat va participar com a segona entrenadora de la selecció cadet masculina que va guanyar l’or, ho farà com a segona entrenadora. A més, ambdós han participat recentment al Campionat de Catalunya de Seleccions Provincials infantil, celebrat a Gavà. A la selecció infantil masculina, els encarregats de dirigir Catalunya seran Sergi Mirada, entrenador del Barça Voleibol i que l’any passat també va gaudir de la beca de jove entrenador per participar al Campionat, i de segon entrenador estarà Camilo Caro, entrenador del CN Sabadell.

D’aquesta manera queden designats els 8 entrenadors que lluitaran per arribar al més alt del podi al Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques. Els equips, encara en formació, sorgiran de les diferents concentracions que s’estan realitzant al Pavelló Poliesportiu del Consell Català de l’Esport a Esplugues de Llobregat. Queda pendent la designació de la beca d’aquesta temporada per a joves entrenadors, que acompanyaran a la delegació catalana al juny a Valladolid.

 

 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top