Nou curs d’àrbitre Territorial B de Vòlei Platja

La Comissió Tècnica d’Arbitratge i Regles de Joc (CTARJ) de la Federació Catalana de Voleibol organitza un nou curs d’àrbitre Territorial B de vòlei platja. La formació es dividirà en 5 blocs: a distància, presencial, telemàtica, pràctica i examen teòric, i es desenvoluparà entre la setmana del 9 de maig i la del 6 de juny. Les inscripcions per participar estaran obertes fins al 23 de maig.

La part a distància servirà per introduir la part teòrica i es realitzarà mitjançant la plataforma Moodle. L’enllaç per accedir-hi s’enviarà un cop realitzada la inscripció. La classe teòrica via Zoom tindrà lloc el dia 25 de maig a partir de les 19 hores i es basarà en casos pràctics i jocs de preguntes. La part presencial es desenvoluparà a les instal·lacions de la Vall d’Hebron el dijous 26 de maig a partir de les 18 hores i s’impartirà la classe d’acta i la de reglament, així com la part pràctica en partits d’entrenament.

Per obtenir el títol, els alumnes hauran de participar en una jornada pràctica durant la celebració del Campionat de Catalunya de Menors de Vòlei Platja i aprovar l’examen teòric final que es realitzarà durant la final del Campionat de Catalunya. Altres requisits a tenir en compte són emplenar la inscripció abans del 23 de maig, tenir més de 16 anys, realitzar i aprovar les activitats de la plataforma i assistir a les sessions del 25 i el 26 de maig.

INFORMACIÓ DEL CURS

ARBITRAVOLEIBOL VIDEO

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt