Campionat de Catalunya amb bitllet al campionat d’Espanya pel CV Sant Cugat aleví

Aquest cap de setmana s’ha disputat a Esplugues de Llobregat la Fase Final aleví femenina que determinava els dos equips catalans que participaran al Campionat d’Espanya de la categoria que tindrà lloc a Valladolid del 10 al 12 de juny. A més, aquest play off també ha determinat el Campió de Catalunya de la categoria, que ha estat el DSV CV Sant Cugat.  

Les santcugatenques s’han erigit campiones d’aquesta fase després de guanyar a la final a l’equip local, el CV Esplugues, per 2-0. Una victòria que té doble recompensa ja que han assolit el títol de campiones de la categoria i també perquè estar entre els dos millors de Catalunya garanteix la participació al Campionat d’Espanya.  Aquest últim premi, el campionat estatal, és un títol compartit amb el CV Esplugues, que com a segon, també obté el bitllet per participar a l’estatal.

La final entre els dos equips va ser molt igualada i els parcials van estar ajustats, tot i així el gran campió ha estat el CV Sant Cugat. A la fase també hi han participat el CV Premià de Dalt Maresme Blau, el CV Vilassar de Mar, el CV Esplugues A, el Voleibol Sant Just A i el Barça CVB Blau.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top