Nou concurs de fotografia esportiva de la UFEC

La Unió de Federacions Esportives de Catalunya ha endegat un nou concurs fotogràfic en el marc de les competicions esportives federades catalanes. Hi pot participar tothom i només és necessari seguir el perfil de Twitter de la UFEC i etiquetar la fotografia amb #momentUFEC. La fotografia guanyadora apareixerà al Diari Sport amb el nom del guanyador o guanyadora.

Cada divendres la UFEC dóna el tret de sortida per participar al concurs fotogràfic esportiu a través de Twitter i el temps límit per presentar les imatges serà el següent dimarts a les 16 hores. Per participar només és necessari seguir el perfil de Twitter de la Ufec (@UFECCat) i piular una imatge d’una competició catalana federada del cap de setmana i etiquetar-la amb el hashtag #momentUFEC

La fotografia guanyadora, i que per tant sortirà publicada al Diari Sport el següent divendres, serà aquella que obtingui més ‘likes’. En el cas d’empat guanyarà la que tingui més retuits, i si l’empat persisteix prevaldrà la de l’usuari amb més seguidors. Per a poder publicar la imatge, aquesta haurà de tenir un pes mínim d’1 MB.

Una bona oportunitat dels amants de la fotografia i de l’esport de donar a conèixer les seves habilitats físiques i artístiques. I també una bona manera de donar visibilitat a les competicions esportives federades que, com el voleibol, cada cap de setmana omplen els pavellons d’arreu de Catalunya.

Us animem a participar-hi!

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top