Nomenats els entrenadors de les Seleccions Provincials

La Junta Directiva de la Fedearció Catalana de Voleibol, a proposta de l’Àrea Tècnica, ha nomenat els entrenadors de les diferents Seleccions Provincials. D’aquesta manera s’inicien les tasques de creació dels equips per participar, els propers dies 2, 3 i 4 de gener al Campionat de Seleccions Provincials que es disputarà a Tarragona. En total s’han designat 54 entrenadors, 30 com a primers entrenadors i 24 com a segons, representants de clubs de tota Catalunya.

En total són 49 entrenadors únics que desenvoluparan les seves tasques a les diferents seleccions infantils, cadets i juvenils, masculines i femenines. En total hi ha 6 equips per categoria a la branca femenina, Barcelona, per l’acumulació de clubs es subdivideix en tres zones, mentre que la branca femenina té un equip per província. En total participen 30 equips per jornada.

Aquest torneig s’entén com a part del procés de selecció i organització de les seleccions catalanes de menors que participaran al Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques 2018. Més informació sobre convocatòries i llistat es poden consultar a la pàgina web de la Federació.

SELECCIONADORS FEMENINS

SELECCIONADORS MASCULINS

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top